Life & Business Coaching

Coach, trainer, sau mai simplu spus, un om care cauta permanent sa invete, sa creasca, si ii acompaniaza pe drumul lor pe cei care doresc sa faca acelasi lucru- sa creasca, sa se dezvolte, sa isi manifeste intregul potential intr-o viata implinita.

 “It takes courage to grow up and become who you really are”- E.E. Cummings

Da, este nevoie de curaj sa cresti si ma simt onorata cand cei care au curaj si doresc sa creasca, sa faca o schimbare in viata lor, sa devina cei ce sunt cu adevarat, sa isi atinga potentialul pe care il au, imi ofera ocazia de a-i insoti pe acest drum. Este un sentiment extraordinar in momentul in care vad cum un client isi descopera si utilizeaza propriile resurse interioare, se redescopera pe sine, gaseste cele mai bune solutii pentru el si reuseste sa ajunga unde isi doreste- personal si profesional.    

                                                                                                                                                         Cateva repere profesionale:

Sunt life coach cu formare la Noble Manhattan, una dintre scolile prestigioase de coaching, absolvita cu calificativul „Distinction”, cel mai mare calificativ acordat in sistemul de evaluare al programului. Am urmat anterior o formare NLP Master Practitioner IANLP şi sunt trainer certificat. Experienta de life coaching se impleteste cu experienta de peste 10 ani in comunicare (in business si non-profit) intr-un mod armonios si echilibrat, aducand un plus de valoare programelor de coaching si training dezvoltate.

Poti accesa mai multe informatii despre mine aici: http://ro.linkedin.com/in/ofelianeagu

Daca doresti sa ne cunoastem si sa imi spui cum te-as putea sustine in calatoria ta scrie-mi te rog la oneagu@gmail.com