Life & Business Coaching

Ce se intampla in timpul sedintelor de coaching?

 

Daca te-ai decis sa faci o schimbare in viata ta, iata ce se va intampla in cadrul sesiunilor de coaching. Trebuie sa iti spun de la inceput ca intreaga munca o vei face tu. Tu esti cea/ cel care pune in practica ceea ce descoperi in cadrul sesiunilor de coaching. Tu decizi daca si cum aplici concret, in situatiile specifice de viata ceea ce ai descoperit in timpul sesiunilor de coaching. Eu sunt facilitatorul care iti este alaturi si iti ofera tot suportul necesar pe parcursul calatoriei tale insa eu nu pot face schimbarile in locul tau. Pe tot pacursul programului de coaching te voi sustine pentru a-ti atinge obiectivele asumate la inceputul programului.

Prima sedinta este gratuita si in cadrul ei vom descoperi care este problema care te preocupa si pentru care iti doresti o rezolvare si vom stabili modul de lucru, inclusiv detalii de natura administrativa (programarea sedintelor, plata, etc.). 

Inaintea fiecarei sedinte te voi ruga sa completezi si sa imi trimiti prin e-mail un formular de pregatire a sedintei, care te ajuta in primul rand sa iti clarifici mai bine ce doresti sa obtii in acea sesiune de coaching, pentru a obtine un maxim de valoare din respectiva sedinta. Formularul mi-l vei trimite cu o zi inaintea fiecarei sedinte programate. In urma fiecarei sesiuni de coaching iti voi trimite un mesaj de follow-up ce va sumariza discutia din cadrul sedintei respective.

Sedintele de coaching pot avea loc fata in fata- pentru clientii din Bucuresti, pe Skype sau la telefon.

Pentru a obtine mai multe informatii cu privire la modul in care se desfasoara sesiunile de coaching si pentru a obtine o oferta concreta pentru un program de coaching adapat nevoilor tale, te rog sa ma contactezi.